Rødenes Idrettslags Trim- og turmarsjgruppe er vi som hvert år arrangerer Flyktningmarsjen i begynnelsen av september.

Flyktningmarsjen i 2018 er søndag 9.september og blir i år arrangert for 37.gang

Start fra Skogstad mellom 09.00 - 11.00

Start og målgang ved Skogstad gård i Rødenes, avkjøring 7 km nord for Ørje, langs FV 21. (Skiltet fra Ørje). Traseen er i skogsterreng, fra Skogstad gård, til Hansebakkrøysa (riksrøys 35) og tilbake til Skogstad. 

Les om årets flyktningmars på Skjer-i.no eller bakgrunnshistorien her

 

Rødenes Idrettslags Trim- og turmarsjgruppe, er en aktiv gruppe som hvert år arrangerer Flyktningmarsjen i begynnelsen av september. I 2015 blir Flyktningmarsjen arrangert for 34. gang. 

Les mer om Flyktningmarsjen.

 

Nytt fra 2013, var å prøve å ha ukentlig trimturer i Rødenes. Dette skal være et lavterskeltilbud til alle som vil opp av sofaen og få seg en hyggelig spasertur sammen med andre.  

Vi prøver vi å få til turer hver onsdag kl 18.30. Det vil være litt ulike oppmøtesteder fra uke til uke, og turene vil vare ca en time. Vi prøver å holde oss på skogsbilvei og grusvei.

Minst en av oss fra Trim- og turmarsjgruppa vil prøve å være til stede på oppmøtetidspunktet. 

Dersom du vil ha med deg en to- eller firebeint venn, så er det bare hyggelig. Vil du løpe, eller gå med staver, så gjør du det. Og vil du sykle, så er det også fritt fram. Her skal være plass til alle!

I vinterhalvåret har vi gått med fast utgangspunkt fra Svendsbykrysset. Men når kveldene atter blir lyse, så starter vi opp med ulike oppmøtesteder igjen. På denne måten håper vi å nå ut til flere og samtidig bli litt bedre kjent i bygda vår.

Det er foreløpig ikke laget noen terminliste for 2015, så da er utgangspunktet oppmøte i Svendsbykrysset onsdager kl 18.30.

 

Alle er velkommen!